Annons
Annons


FIXAT FRILLAN


frisor-rapunzel-ida-wargida-warg-harhar-ida-warg-1

God morgon hjärtan! I onsdags var jag och fixade frillan hos bästa Emma. Det är altid lika kul att komma till Emma och ha en mysig stund med henne, gladare och härligare människa får man leta efter! Jag vet inte vad hon gjorde med denna gången fick hon till den mest magiska färgen jag haft! Är så sjukt nöjd. Håller på att spara ut min egen färg så hon gjorde något hon kallade för ”baby lights” i min utväxt så den inte bli så skarp. Vet inte hur man gör men bra blev det!

Annons

Sedan så vet ni som följt mig att mitt hår råkade ut för en liten olycka för 1,5 år sedan. Har sedan dess fått vårda det ömt och haft i tejp som förtjockning men nu kändes det typ onödigt med förtjockning då mitt hår har återhämtat sig så bra. Satta bara i några slingor bara för att. haha vet inte om det gjorde någon direkt skillnad.

Har fått flera frågor om hur jag sköter om mitt hår, vilket schampo osv. Tänkte att jag gör ett inlägg on det inom kort 🙂

ung-cancer-camillaung-cancer-ida

Efter mitt frisörbesök tog jag en lunch ensam och jobbade och sedan hade jag möte med härliga Camilla från Ung Cancer. Jag och Camilla är barndomsvänner då våra föräldrar känner varandra bra, men vi hade inte setts på typ 15 år 😀 haha så riktigt kul att ses och WOW vilket viktigt jobb hon har. Så häftigt att höra om vad de gör med Ung Cancer! Ska hjälpa till och bidra med det jag kan i framtiden. Vad tror ni om att kanske starta upp en insamling tillsammans jag och ni?

Nej nu ska jag äta upp frullen här och bege mig till kontoret. Sista rycket innan helgen! Puss, I

7 kommentarer till “FIXAT FRILLAN”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar