Annons
Annons


FITNESSVIDEOINSPELNING MED PUMA


Ursäkta min frånvaro på boggen igår. Jag hade fullt upp hela dagen lång. PUMA US är här och spelar in en fitnessfilm med mig. Måste nypa mig i armen för att förstå vad som händer! Trodde väl aldrig att lilla Ida från Åmål en dags kulle få sprida och vara ansiktet utåt för mitt favoritmärke PUMA och dessutom prata på eneglska i filmen?! Herre jesus :S

Annons

På plåtningen igår bad de ta med mig 2 vältränade vänner så tog med mig mina 2 fantastiska klienter Annica och Jennifer. Vi körde järnet runt omkring i Stockholms stad iklädda sporttop och tights, bästa teamet ever! TACK fina tjejer! <3

Eftersom vi fotade i PUMAS kollektion 2014 så får inga av kläderna visas, därav de tjocka jackorna 🙂

Egentligen skulle vi bara filma igår men hela teamet bokade om sina biljetter och bestämde sig för att stanna ytterligare en dag för att filma mer och göra filmen ännu bättre! Yeey! Så idag blir det ännu mer inspelning och plåtning runt om i Stockholms stad. Wihoo vad kul! Skicka mig lyckoönskningar fina ni <3

 

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar