Annons
Annons


FIRST SWIM OF THE YEAR


IMG_3644.JPG

Jag bjuder på den 😀

Alltså jag är typ den största badkrukan ever! Jag badar typ 1 gång om året bara för att kunna säga att jag har badat 😀 Haha. Min mamma och pappa kör både morgondopp, kvällsdopp och typ 3-4 dopp under dagen och njuter, men jag dör ju typ. Försökte verkligen att njuta och ha positiva känslor nu när jag skulle bada men alltså AJ vad kallt! Haha, ja ni ser ju på bilerna mamma fångade på mitt årets första (och antagligen enda) dopp 😀 haha. Har ni badat något i år? Är det någon annan som känner som mig eller gillar ni alla att bada? 😀 Puss, I

OBS! Vill också bara påminna att idag är sista dagen att anmäla sig till Tävlingen om att vinna en plats på träningsresan till Thailand. Mer info om tävlingen hittar du här och den asvlutas 23.59 idag.

Annons

//English: I bathe outdoors 1 once a year just to be able to say I have swum: D Haha. My mom and dad bathe both morning swim, evening swim and 3-4 times during the day and enjoying. I really tried to enjoy and have positive feelings yesterday but BRRR it was cold! Haha! As you can see on the pictures it´s this years first (and probably only) swim: D haha. Does anyone else feel like me or does all of you like to swim? : D Love, I

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar