Annons
Annons


FINASTE STUNDETKLÄNNINGEN!


studentklänning vit klänning ida warg bikbok

Okej vänner, här kommer världens bästa tips på student/sommar klänning. Jag trodde verkligen denna skulle passa min kula men sömmen satt lite för långt ner så måste nog lämna tillbaka den. Men WOW vilken fin klänning! Tyget och kvalitet är helt magisk!

Annons

Ni hittar klänningen från BikBok här för 599kr!

  

Ska ni gå på någon studentmotagning i år eller ska ni kanske ta studenten själva? Jag tycker det är så tråkigt att jag inte har någon i min närhet som tar studenten varken i år eller de närmsta åren. Den som är närmst är nog min 13 åriga kusin Filippa, men det kommer dröja 6 år innan hon är där.

Äh jag får gå ut och ragga lite gymnasievänner så jag får gå och fira stundenter nu istället. haha. 

      

8 kommentarer till “FINASTE STUNDETKLÄNNINGEN!”

 1. Sååå fin klänning!!! När kommer receptet på granolan du prtade om i videon du la upp 7 maj? Så kul att göra sin egen granola/musli!

  1. Tack finis! Receptet är på gång!! Den blev verkligen supergod så hoppas du ska gilla den med 🙂

 2. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ www.saramadeleine.se skriver:

  Åh så söt klänning :). Tycker ändå det ser ut som du passar i den :).

  Tog aldrig studenten, idag kan jag känna att det skulle vara roligt. Funderat ibland på att ha typ ”studentfesttema” här hemma och bjuda vänner. 🙂

  Jag hoppade av gymnasiet i tvåan, efter ett år på IV och ett år på barn och fritid. Barn och fritid var inte min grej då, jag ville gå media men hade inte betygen för det.

  Men ångrar inte att jag inte tog studenten, tog mig långt ändå. Jag blev gravid 1 år och 2 månader efter jag hoppat av gymnasiet 19 år gammal, hade jag gått klart gymnasiet hade jag varit gravid student ;). Fast tror liksom inte det var meningen så. Jag skulle hoppa av gymnasiet, träffa sonens pappa, bli gravid oplanerat och fixa ihop mitt liv efteråt. Jag tror allt sker av en anledning, men studentfest kan man ju bjuda in till ändå :).

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar