Annons
Annons


FINALLY HERE!!!


IMG_0279-2.JPGIMG_0278-1.JPGIMG_0282-4.JPGIMG_0280.JPGIMG_0277-0.JPG

Alltså vänner ni fattar inte vad jag har varit med om! Jag kunde inte i min vildaste fantasi tro att denna Thailandsresan skulle börja så här?! (läs hela historien på min app i Mikz – LADDA NER HÄR). Efter 35 timmars resa är vi nu framme på Paradisön Koh Tao och jag är helt kär! Sjukt trött pga.

Annons

jetlag och lång resa men har redan hunnit med möten idag inför förhoppningsvis framtida projekt. Mer än så kommer jag ej säga 🙂 Men jag är i alla fall sjukt glad att jag äntligen är här och nu ska jag njuta av första dagen och försöka glömma den hemska resan hit!

//English: After 35min trip Im now at the paradise island Koh Tao in Thailand. Im very tired after the long trip and jet lag but I´va already had a few meetings about hopefully future projects. More the that I can’t tell you yet 🙂 But Im sperglad that I´m finally here and now I will enjoy the first day here in Koh Tao.

 

5 kommentarer till “FINALLY HERE!!!”

  1. Åh jag har också bott i det huset! Min bästa barndomskompis föräldrar byggde det! Då hette de villa sportgarden men vet inte om de har döpt om de nu

  2. Våra väskor blev kvar i Bangkok på vägen dit så ingen bra start där heller!

    Fantastisk ö om man vill dyka!

    Ha bästa semestern!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar