Annons
Annons


FILA NOSTALGI


fila-tights-ida-wargfila-tofflor-1-ida-wargfila-tofflor-ida-wargfila-ida-warg

Tights – HERE // Slippers – HERE // Top – Monkey

God morgon mina hjärtan! Jag vet inte hur gamla ni är (jag kanske är lite äldre) men jag fick sådan sjuk nostalgi när jag såg dessa FILA kläder att jag var tvungen att klicka hem dem.

Annons

När jag var liten så var Fila mitt absoluta favoritmärke och jag tyckte jag var så galet cool när jag hade dem på mig. Sedan försvann märket bara från Sverige men när jag fick syn på dessa tofflor och tights så kunde jag inte låta bli och ja älskar dem! Haha. Jaja nog pratat om det! Jag har lite ont i röva idag då jag var och körde ett härligt benpass igår. Körde front squats + massa maskinövningar. Har fått frågan om jag kan visa en av mina favoriter  ”squats i abduktor maskin” och jag tror jag har ett kort på den nu som är ok. Om det är ok så lägger jag ut den senare idag för ni måste testa den! Bränner sönder rumpan alltså 😀 Puss, så länge!

//English: Good morning my sweeties! I got such nostalgia when I saw these Fila clothing so I just had to buy it. When I was a kid Fila was my favorite brand and I felt so cool wearing my Fila clothes. Haha. Anyway my butt is so sore after yesterdays leg and butt workout. Did from squats + machine exercises. You ased me about the squat in abductor machine and I think I have a photo on it now hat is ok. If I have I will post it later today 🙂 Love, I

 

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar