Annons
Annons


FETTFÖRBRÄNNANDE TRÄNING


Svar på kommentar…

Hej fina Ida! Gud så du kämpar på – du måste ju verkligen brinna för det här med hälsa, träning och kost (OCH DANS!!)
Iallafall. Nu har jag en liten fråga till dig. Ingenting om kost, bara om träning. Skulle kunna tänka mig att du skriver något i stil med: ”I samband med rätt kost” eller ”Nu vet jag inte vad du äter på en dag” osv.

Annons

Jag letar efter dem snabbaste, effektivaste sätten att förlora fett på lår, armar, mage och hela köret.
Skulle uppskatta om du kunde skriva och lägga upp bilder på olika övningar som får en att förlora fett på alla olika ställen, samt övningar i gymmet.
KRAM PÅ DIG IDA!

SVAR: Hej och tack för din kommentar 🙂

Som vi alla vet går det inte att punktförbränna. Snabbaste och bästa sättet att förlora fett (då över hela kroppen) är konditionsträning. Just för att ”bränna fett” är lågintensivträning som tex. en snabb PowerWalk det mest effektiva. Se alltid till att passet minst ligger på 40 min, helst längre.

Styrketräning hjälper till att ”strama till” och forma kroppen. Så genom regelbunden träning av tex. vanliga benböj eller utfall (för rumpa ben), armhävningar (för armar bröst mm.), situps eller plankan (för magen och bålen) är bra styrketräning.

Men eftersom ditt mål verkar vara att först och främst tappa fett så skulle jag koncentrera mig mest på cardioträningen och kosten.

Lycka till 🙂 Kram Ida

Kommentera | Translate


Annons
Laddar