Annons
Annons


FETTFÖRBRÄNNANDE RUMP- & BENPASS – VIDEO


Ett starkt önskemål från er är mer videos på träningspass man kan göra hemma och framförallt fettförbrännande och rumppass. Jag tar era önskemål på största allvar och här kommer ett pass som innehåller alla era önskemål, ett fettförbrännande ben & rumppass som passar perfekt att göra hemma.

Annons

Bara att trycka på play och hänga på! 🙂

Har många fler pass på min youtubekanal HÄR. Ni hittar redan massa träningsvideos och fler kommer det bli då jag kommer satsa mer på det under våren så gå in och prenumerera på min kanal så missar ni inte mina uppladdningar.

Dear Friends, do not forget to subscribe on my youtube channel – HERE. You can find a lot of workout videos and it´s going to be more! Here is a new video on a fat burning leg & butt workout that is perfect to do at home or in the gym. Just push play and follow! 🙂

21 kommentarer till “FETTFÖRBRÄNNANDE RUMP- & BENPASS – VIDEO”

 1. Härligt! Jag känner mig alltid lite obekväm med att göra squats på gymmet! Det enda som blir knepigt är väl att man oftast inte har en step-bräda hemma, men det kanske kan ordnas med lite böcker eller nåt 😀

  1. Ja eller så kan du köra samma övning på golvet utan något om du inte hittar något som funkar 🙂

  2. Cornelia: Ja jag förstår. Hittar du inget som funkar kan du göra samma övning på golvet 🙂 Kramis

 2. DU är en så stor inspiration för mig! Just nu försöker jag komma tillbaka i kroppen efter en graviditet och dina videos är grymma:)

 3. Hej Ida!
  Du är verkligen en jätte stor insperstion för mig. När jag inte orkar gå till gymmet, går jag in på din blogg och hittar insperstion direkt och orkar sen dra mig till gymmet.
  Kan du visa övningar som är bra för att få fasta och formade armar? Speciellt som fastar till teicepsen så fettet där försvinner?
  Du kanske har lagt ut video om det, men jag kan inte hitta någon!
  Tack på förhand!
  Kram Sofia

 4. Bra video och tips!! Jag undrar om du kan ge tips på (om det finns) rumpövningar som inte involverar knäna så mycket… Har väldigt stora problem så squats är för tillfälligt omöjligt för mig att köra…

  1. Tilde: Jag förstår. Har du sökt hjälp hos en sjukgymnast. Om inte så gör det och fråga dem om övningar som funkarför dina knän då det kan vara väldigt individuellt. Sedan så är jag ganska säker att min buttkiller övning funkar och den hittar du på min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness Glöm inte att prenumerera så du inte missar något Kram Ida

 5. Hej Ida! Jag undrar om du skulle kunna visa lite ryggövningar här på bloggen? Har kollat in lite från din Instagram och hittade en hel del bra övningar, men har så svårt för att få in en bra teknik… Hade varit toppen med lite hjälp! 🙂

  Tack så mycket för din underbara blogg, en dröm för mig är att få träna med dig och prata mat osv samtidigt!

  Kraam

 6. Hi! I’m sorry, I don’t speak your mother tongue but I hope it’s not a problem that I write in english, although it’s not my mother tongue 😉
  Today I find your blog and what can I say: I love it!!! 🙂
  right now I have seen this video and I have to do these exercises…so so many years I try to feel well with my body and I hope that your post/exercises/training-tips and so on can help me! Thank you for the inspiration 🙂

 7. Tack för grymma videos!! Detta ska jag testa idag!! Om man vill gå ner bara lite i vikt men bli mer tonad ska man satsa på stryketräningen då eller för min del jag älskar crosstrainern.. satsa på den eller strykan? Eller 50/50 ? Tack! Kram från Australien!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar