Annons
Annons


FEM BLANDADE TIPS INFÖR HELGEN!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

(inlägget innehåller reklamlänkar!)

Godmorgon finingar och glad första december! Nu är det snart helg hörrni! Jag tänkte tipsa er om fem väääldigt blandade saker idag, men jag har så mycket att dela med mig av så kan inte bestämma, haha!

Annons

Ett juligt doftljus (reklamlänk via Apprl)  (klick!). Älskar att tända doftljus här hemma och det här är perfekt just nu, ni ser ju vilken doft det är liksom!  Allt som har med kanel att göra går hem hos mig, alltid.
Solsidan-filmen som har premiär idag! Okej, har inte sett den själv än obviously men är ganska säker på att den är underbar och tycker ni alla ska gå och ha biomys i helgen 🙂
Den här (reklamlänk via Apprl)  (klick!) tröjan från Gina Tricot. Min assistent har den och kan intyga att materialet är jättegosigt!

Världens godaste veganglass!! Omg, har nämnt den några gånger nu men alltså ni måste prova den! Märket heter Tre vänner och vi gick loss på den ordentligt när jag hade mitt pyjamasparty. Smaken med chokladglass, kolasås och nötter är bäst.

Sist ska ni få ett julklappstips om ni har idétorka! Skulle ni vilja ha ett inlägg med julklappstips framöver förresten? Hursomhelst, sådana här (reklamlänk via Apprl)  (klick!) doftpinnar tycker jag alltid är ett säkert kort! De flesta gillar det, lagom pris och ser fint ut som ett paket.

Får nog sluta med tips nu och sätta igång med dagen. Hoppas er fredag blir jättebra gullisar!

6 kommentarer till “FEM BLANDADE TIPS INFÖR HELGEN!”

    1. Den är gaaalet god! finns på lite olika butiker i Sthlm men vet inte hur det ser ut i resten av Sverige tyvärr 🙁 Läs på deras hemsida, där står det säkert! Kram <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons




Laddar