Annons
Annons


FAVORITÖVNING FÖR RUMPAN – BACK EXTENSIONS


IMG_2887.JPGIMG_2888.JPGIMG_2889.JPG

God morgon mina finisar! Här mina vänner kommer en av mina favoritövningar för rumpan. När jag ska fokusera på ryggen så sätter jag kudden högre upp mot naveln för att koppla ur rumpan men i denna har jag satt den lite under höftböjarna.

Annons

Gör så här: Ställ dig höftbrett och häng ner och greppa en vikt (går att köra utan vikt) aktivera hela bålen och gör ett lyft med hjälp av baksida lår och rumpa och kläm åt rumpan extra mycket i översta läget (bild 3). I den här övningen är det verkligen superviktigt att hålla ryggen rak och bålen avspänd för att inte skada ryggen.

Jag brukar köra 10 X 3 med 10-15kg.

5 kommentarer till “FAVORITÖVNING FÖR RUMPAN – BACK EXTENSIONS”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar