Annons
Annons


FÅR JAG STORA LÅR AV LÖPNING? TRÄNINGSTIGHTS SOM ANDAS?


Finns de risk att man får biffigare ben/rumpa om man tränar mkt kondition och löpning? jag tränar för att jag vill ha en hög förbränning och vill vara slank. Jag äter väldigt nyttigt och tränar 6 dagar i veckan. Kram

SVAR: Äter du hälsosamt och tränar längre distanser så är inte risken så stor, men vi alla är olika så omöjligt för mi att säga. Om man nu ska kalla det så, så är ”risken” störe om du kör korta och snabba intervaller.

Can I get big legs if I do cardio and running? Answer: If you eat healthy and do long distance cardio the risk is not so big but it´s impossible for me to say when everyone is different. But if we should call it risk, the risk is higher if you do short intervals.

Annons
Tips på bra tränings tights som andas bra, så det inte blir för varmt?
SVAR: Jag är sponsrad av PUMA och använder bara deras tiggts men de har riktigt bra alternativ på tunna tiggts som slutar under knäna.
Can you give tips on tights which breath well? I´m sponsored by PUMA and I love their tights. They have many that ends right under the knee and are very thin that I totally love during the summer. 
.
Love those tights…
.
.
Ni hittar dem i grönt HÄR. // You can find them in green HERE.

7 kommentarer till “FÅR JAG STORA LÅR AV LÖPNING? TRÄNINGSTIGHTS SOM ANDAS?”

 1. På tal om tights och träningsbyxor, har du tips på tights som inte blir helt genomskinliga när man gör knäböj? Känns inte alltför roligt att visa trosorna när man böjer liksom 😉

  1. Inga av mina pumatights blir det… hoppas jag 😀 haha. Men jag tycker oftast man känner det på materialet. Är tightsen lite tjockare så är inte risken så stor. Recoverytights är oftast tjockare så kolla om du hittar några sköna sådana.

 2. Hej! Började träna för lite mer än en månad sen på gym efter att endast ha sprungit ute ungefär två dagar i veckan innan. Tränar nu för att gå ner i vikt då jag de senaste två åren gått upp 18 kg (!). Har dragit ner på kolhydrater och socker och tränar 5 gånger i veckan men har under denna månaden inte märkt någon skillnad på vikten eller min kropp. Har du några tips på hur jag ska träna för att börja gå ner i vikt?:)

 3. Hej Ida!
  För det första – tack för en grymt bra blogg med massa fins tips och tricks, bra inspo och riktigt grymt motivation!
  Nu har jag en fråga till dig, det är så att jag försöker gå ner i vikt och ”tajta till” kroppen, jag har kommit en bit på vägen men har som kört fast och vet inte hur jag ska komma vidare. Så som jag tränar nu varierar det mellan 3-5 pass i veckan med blandning av framför alt bodypump, cxworx, spinning och simning, och ibland kör jag styrke på gymmet eller joggar. Vad gäller kosten så äter jag nyttigt för det mesta, men jag tillåter mig själv att ha en dag då och då (max en gång i veckan), när jag äter det jag är sugen på, som pasta, godis, pizza ellr vad det nu kan vara. Vanligtvis äter jag en stadig frukost med protein och kolhydrater, sedan delar jag upp för jämnstor lunch och middag (undviker pasta, vitt bröd, ris, potatis etc) med mycket grönsaker (älaskar broccoli!). Mellanmål äter jag nästan varje dag, då i form av kvarg, frukt eller en knäckemacka.

  Jag vill tro att jag gör det på rätt sätt, men ändå står det still just nu. Vad kan jag ändra på för att få saker att hända och se hur kroppen förändras?

 4. Hejsan Ida!
  Såg att du hade fått en fråga om knäckebröd häromdagen. Tänkte jag skulle tipsa om Ryvita. Hur goda som helst och rågvarianten innehåller bara rågmjöl och lite salt. Finns också med ”pumpkin & seeds”!
  Tack för den bästa bloggen!
  Kram Linn

  1. Tack snälla! Jag käkade dem förut men råg innehåller gluten så kan ej äta dem nu 🙂 Kram Ida

 5. Hej Ida! Tack för en fantastisk blogg! Är ganska ny på det här med träning och försöker gå ner i vikt. Vad tycker du om naturgodis? Alltså den du hittar i lösvikt i mataffären. Tänker på både vanliga nötter, chillinötter och bär doppade i yoghurt. Har du tips på andra nyttiga snacks att ta när sötsuget kickar in?
  Ha det fint!
  Emelie

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar