Annons
Annons


FÅ SNYGG RUMPA


En snygg och vältränad rumpa kan vara något av det snyggaste som finns. Själv har jag alltid tyckt att min rumpa varit för liten, men nu de senaste månaderna har den börjat växa efter all rehabträning.

Annons

Har fått många förfrågningar på vad det är för övningar jag gör och tänkte därför dela med mig av mina favoriter:

ÖVNING 1.

Stabiliserar upp hela benet och tränar baksidalår/rumpa.

ÖVNING 2.

Tränar baksida lår/rumpa.

ÖVNING 3.

Ha hälarna i istället för hela foten så tar det mer på hamstring/rumpa.

ÖVNING 4.

Rumplyften blir mycket effektivare om man lägger upp ena benet på en bänk. Se till att hålla magen ordentligt!

LYCKA TILL och kör hårt!

4 kommentarer till “FÅ SNYGG RUMPA”

  1. Var på gymmet nu i kväll och jag gjorde 2 av övningarna (dippen på ett ben och bänken), en man och hans PT tittade på mig och diskuterade haha så man kanske inspirerade till nya övningar hehe. ska fortsätta med de andra senare 🙂 riktigt stolt över mig själv hade bokat bodypump och stressade som tusan kom till gymmet 15 min innan och kände nej vill inte stressa mer så jag bad dem boka av mig sen tränade jag egen träning med intervall på löpbandet + styrka + dina övningar och det kändes underbart att bara släppa stressen. underbart att bara vara och träningen blev bra ändå 🙂

    1. Hihi vad duktig du är! Bra att du inte stressade, mycket skönare att träna i sin egen takt faktiskt! Finns inget bättre än att ta det lugnt och spendera flera timmar i lugn och ro på gymmet! 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar