Inlägg i reklamsamarbete med Kry

FÅ HJÄLP PÅ BARA NÅGRA MINUTER!


Hej vänner! En tjänst som jag tycker är så himla bra är KRY, där man direkt via mobilen kan få hjälp av en legitimerad läkare eller psykolog på bara några minuter. Har själv använt KRY vid flera tillfällen och det är så smidig och sparar mig tid då man slipper ta sig iväg till någon mottagning. Så mycket enklare att ta tag i sitt besök då man kan göra det från vart man än befinner sig.

I våras när jag var i Åmål och misstänkte att jag hade influensan var jag så orolig över att Mini skulle bli skadad av det så jag använde KRY och fick genom ett videosamtal prata med en läkare. Han gav mig svar på allt och efter det samtalet var jag så mycket lugnare.

I veckan hade jag besök av läkare Johan och psykolog Jesper från KRY då vi pratade ätstörningar. Väldigt viktig fråga att ta upp och både Johan och Jesper kom med väldigt bra råd och tips som ni kan se i videon.

5 kommentarer till “FÅ HJÄLP PÅ BARA NÅGRA MINUTER!”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Laddar