Annons
Annons


ETT TRÄNINGSPASS MED UTSIKT :)


God morgon fina! Idag beger jag mig hem mot Stockholm igen efter en mycket härlig tid i Åmål hos familj och släkt. Dags att åka tillbaka för att packa om väskan och byta ut alla tjocka myskläder mot lite luftigare sommarkläder. Wohoo kan inte fatta att det är sant att jag på söndag åker till destinationen jag drömt om i många år, nämligen Aruba. Är det någon av er som varit där? I så fall tar jag gärna emot alla tips ni kan ge på restauranger och saker man kan göra 🙂

Annons

Men men först några dagar till i Sverige. I Åmål har jag i alla fall kört på bra med träningen då jag varit och hälsat på min kusin Vicky på gymmet där hon jobbar. Hyfsad vacker utsikt från löpbandet va (bilderna ovan)? Man ser ut över vänern och man ser över till vår sommarstuga 🙂

Dagen innan julafton körde vi ett härligt överkroppspass med marklyft, baksida axelövning, rodd och olika magövningar. Hade lite småort efter och speciellt i händerna då de fick träningsvärk efter marklyften. Händerna är inte riktigt vana med tung belastning 🙂

MARKLYFT

Den här övningen aktiverar i stort sett hela kroppen. Vi körde 10 X 3.

CRUNCH PÅ BOSUBOLL

Haha ser ut so jag vridit amarna ur led på första bilden 😀 Denna övningen är riktigt tung om man plockar på vikt med hjälp av en cable cross. Vi körde 12 X 3 med vikt.

INDRAG MED BOLL

Mycket bra core övning. Viktigt att inte hänga i ländrygg och skuldror. Vi körde 15 X 3.

Nej nu ska jag packa ihop här för jag har lyckats sprida ut mig över hela huset! haha (som vanligt!). Ha en fin dag! Puss, I

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar