Annons
Annons


ETT SVETTIGT TRÄINGSPASS


traningspass-dubai-cardiotraning-utfalltraning-pilatesboll-dubaitraning-bicycle-crunchtraning-ovning-sidogang-gummibandtraning-dubai-pilatesboll

God morgon älsklingar! Fortfarande peppad efter att ha varit på Idolfinalen i globen igår. Älskar både Rebecka och Liam så det spelade ingen roll vem som vann för mig då jag tycker båda var grymt bra! Alltså min dröm att kunna sjunga så där, men får öva lite till minst dagt 😀 Haha.

Annons

Nu sitter jag och äter frukost och ska snart bege mig till gymmet då jag inte tränat på flera dagar. Ska bli kul. Nedan kan ni se mitt senaste pass jag körde. Riktigt härligt ochb svettigt! Ha en fin lördag! Puss, Ida

Cardio: 30 min crosstrainer

Supeset 1: 
30 utfall (bild 2)
20 bicycle crunch (bild 4)
X 3

Supeset 2:
12/sida indrag med boll (bild 3)
15/sida sidogång med gummiband (bild 5)
X 3

Superset 3:
10 leg curl maskin
10 wargens buttkiller
X 3

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar