Annons
Annons


ETT RIKTIKT NICE RUMPPASS


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Tights från Gina Tricot HÄR (reklamlänk via Apprl) (adlink) // Linne från Nike (gammalt)

God morgon älsklingar! Hoppas ni mår toppen! Det gör jag i alla fall. Var på gymmet här om dagen och körde ett sådant bra benpass. Det var länge sedan jag kände att jag hade en sådan kraft och energi. Fick galen träningsvärk i rumpan efter detta passet då jag återinfört några gamla godingar som utfall i Smith, liggande benpress och Wargens buttkiller.

Annons

Riktigt oskön bild på mig fick ni där 😀 Denna övningen, statiska utfall i Smith, är verkligen hatkärlek men en av de övningar som tar mest i rumpan på mig. Brukar helt seriöst må illa och tro att jag blivit sjuk när jag kör denna övningen. Konstiga är att det alltid går över så snart jag är klar med övningen. haha. Har ni inte testat så måste ni göra det.

Här kommer hela mitt pass jag körde:
15 min crosstrainer
8/sida statiska utfall i Smith 40kg X 3
12 liggande benpress 120 kg X 3
15 höftlyft med vikt X 3
12 latsdrag X 3
10 ”wargens buttkiller” X 3

Hoppas ni fick lite gyminspo 🙂 Kan även tillägga att mina nya tights från Gina är så sköna och kostade bara 149kr. Kolla in dem HÄR (reklamlänk via Apprl) !

(Obligatorisk)Annons
Laddar