Annons
Annons


ENKLA & NYTTIGA MELLANMÅL SOM ÄR LÄTTA ATT TA MED


Jag åker ingenstans utan att ha något ätbart i väskan som jag kan ta i nödfall. På längre resor som denna så har jag med mig ett litet förråd…

1.

Annons

Jordnötssmör. – Fullt med protein och bra fetter. Perfekt med några skedar till mellis.

2. Kokosolja. – Tar en sked innan frukost och innan läggdags. Kokosoljan har så många hälsofördelar och man håller sig mätt längre. 

3. ONE BAKE. Mitt absolut favoritprotein. Helt naturellt och utan sötningsmedel. Jag blandar mitt med mandelmjölk och lite rå kakao. MUMS!

4. Minishaker. – Är helt kär i denna minishaker som är så lätt och smidig att ta med.

6 kommentarer till “ENKLA & NYTTIGA MELLANMÅL SOM ÄR LÄTTA ATT TA MED”

  1. One bake innehåller ju lite laktos, ”low lactose”, och jag vet att du inte äter laktos, som jag, så jag undrar bara hur du ser på den saken. Äter du sånt som innehåller lite laktos, eller är du striktare än så? Känns svårt att ta bort allt som innehåller liiite laktos, One Whey och Isolate innehåller också lite laktos, och funderar om jag ska fortsätta använda de.. 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar