Annons
Annons


EN VECKA FYLLD MED TRÄNINGSMOTIVATION


Tänk vad tiden går snabbt när man har roligt?! Denna veckan har jag haft världens träningsmotivation och kört 6 riktigt bra pass! Här kommer en liten summering från instagram från senaste veckan…

Följ mig gärna på instagram @idasfitness för ännu mer träningsglädje!

Körde Open Pole med härliga vänner på StudioDQ // Fick min beställning av jordnötssmör och kokosolja från Fitnessguru // Tog en solig promenad runt Djurgården // Tränade ännu mer Pole

Njöt av en kaffe i solen från Café Mocco // Fikade med inspirerande Jasmine Tackas // Tränade ännu mer Pole med mina Polenördskompisar 🙂

Fick bilderna från fotograferingen med Armand //Käkade underbart god proteingröt med nya kokosoljan // Körde ett köttigt benpass på gymmet // Käkade den godaste mozarella osten jag någonsin smakat på Nybrogatan 38 

Körde ett ryggpass på gymmet // Testade att laga Zucchinibiffar vilket blev en succé! // Utmanade er att stå 22 min i plankan vilket blev en av de populäraste utmaningarna på länge // Körde ett svettigt kettlebell/TRX pass med Jennifer

Annons

4 kommentarer till “EN VECKA FYLLD MED TRÄNINGSMOTIVATION”

 1. Hej Ida! Jag är en normalsmal tjej som nu och tre veckor bakåt har ätit efter dukandieten. Alltså först bara protein sen nu varvat med protein+grönsaker. Vad tycker du om den dieten? Jag har gått ner några kilon och det både syns och känns i kroppen! Vad är ditt bästa tips för att få slanka ben? Och hur får man fram magmusklerna?!

  1. Hej lisa din kropp behöver både fet och kolhydrater. Du får fram magmusklerna antingen att träna eller betala Johan en slant under bordet. Cindy kan också hjälpa dig i den frågan.

 2. Hej Ida!
  Hoppas allt är bra med dig!
  Jag tog en disco klass för dig för jättelänge sedan (2011), jag blev enormt inspirerad och har sen dess kämpat för att bli vig och fokusera på träningen/dansen.
  Jag är dansare i grunden, dansar flera gånger i veckan men hur mycket jag än gör det så förändras inte min kropp och jag behöver verkligen någon som hjälper mig.
  Så med det är min fråga, är det möjligt att få dig som PT?
  Känner att jag verkligen vill satsa och må bra 🙂
  Kram Sonia.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar