Annons
Annons


EN SVETTIG DAG


Hej älsklingar! Igår hade jag en så himla bra dag. Började med att fota gravidbilder till vecka 30 med Lisa. Vi fotade även bilder till 3 olika samarbeten, lite instabilder och 3 gif tränings och stretchpass. Så förhoppningsvis kommer det ett gif-stretchpass nästa tisdag. Väldigt effektiva var vi (som vanligt :D)!

Annons

Ser ni förresten hur stor kulan blivit? Nu växer den i en väldans fart här 🙂

Efter det mötte jag upp fina Fia och Edith på en lunch på Koloni. Så himla mysigt och tiden bara flög iväg. Så bra och lärorikt för mitt att ha vänner som är mammor och som jobbar i samma bransch. Har mycket att lära av dem 🙂

Sedan tog jag mig en promenad till Mahalo där jag mötte upp dessa två underbara människor, Jenny och David Mustard. De bor i Berlin men är här och hälsar på. Så kul att vi hann med en fika och vi satt och pratade och svettades (det var så sjukt varmt) i någon timme. Väldigt inspirerande att höra om deras liv. Ni måste kolla in deras youtubekanal HÄR. De är så duktiga!

Efter att ha svettats i någon timme så blev jag både hungrig och kände att jag behövde kyla mig så köpte en Acai Bowl. Alltså hur vacker?! Wow säger jag bara! Tycker alltid att vacker mat smakar bättre. Haha. Håller ni med?

Nej nu ska jag bege mig mot barnmorskan och sedan spela in veckans podd av Sånt är livet

5 kommentarer till “EN SVETTIG DAG”

  1. Hej Ida! Jag har så många frågor till dig. Du inspirerar mig otroligt mycket och undrar var din motivation/inspiration kommer ifrån att äta nyttigt? Jag har en bakrund av att äta restriktivt (och du med av vad jag förstått) och jag är rädd för att äta nyttigt då jag är rädd för att bli ätstörd igen. Jag kopplar ihop nyttig mat med perioder av stor ångest, men när jag äter ”dålig” eller näringsfattig mat mår inte kroppen bra. Jag äter trots att jag inte är hungrig, för att jag är rädd för att jag ska komma på att jag ska svälta mig. Jag saknar och drömmer om ett bra förhållande till mat. Av ren kuriosa undrar jag också hur du inte ätit lösgodis på över 10 år, då det är så extremt inpräntat i människans belöningssystem, och varför du inte äter raffinerat socker?

    Ha det bäst älskade du!!

  2. Så härligt det ser ut att ha varit :).

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar