Annons
Annons


EN STOR SAKNAD


dans2 dans3 dans4 dans7 dans8 dans12

  1.  Balettklass från min utbildning på Balettakademien.
  2. Balettklass från min utbildning på Balettakademien.
  3. Bild från Floor Filler 2006.
  4. Avslutningsbild från balettakademien.
  5. Inför någon show.
  6. Uppvärming innan slutföreställning med Balettakademien.
  7. Föreställning med Khulers Dance Company.

 

Annons

question-answer

Längtar du någonsin tillbaka till dansen?

SVAR: Alltså jag har fått den här frågan så många gånger den senaste månaden och jag vet ärligt talat inte vad jag känner? Jag saknar absolut att dansa och har så många gånger börjat kolla upp danskurser jag kan ta men det slutar alltid med en dåligt känsla och att jag inte hittar någon klass jag känner mig taggad på att ta. Jag slutade dansa pga. att jag inte klarade av den negativa energin som finns i dansvärlden och som är på dansklasser. Det är så hård konkurrens att man istället för att peppa och stötta varandra trycker ner och kollar snett. Jag är känslig för energier och klarar inte riktigt av att befinna mig i det, så från att dansen har varit mitt liv i 15 år så bestämde jag mig en dag att sluta och har sedan dess knappt tagit ett danssteg. Väldigt tråkigt och många gånger när jag ser dans så blir jag väldigt berörd och tårögd. Dans är både kärlek och smärta på samma gång för mig och jag kan inte riktigt bestämma mig och det är hat eller kärlek, glädje eller sorg?!

När jag var i New York och dansade i 2 veckor 2009 så var det helt magsikt och varenda danssteg var glädje. Tyvärr har jag nästan aldrig känt så i Sverige och jag vill att dans ska vara glädje för mig, annars kan det kvitta. Om någon kan rekommendera en härlig lärare som har dansklasser med positiv och härlig energi så tar jag gärna emot tips och då kan jag verkligen tänka mig att börja dansa igen. Eller om någon kan fixa in mig på Let´s Dance så är jag lätt på. Dansen var ju trots allt det jag har älskat mest i mitt liv och jag har dansat i stort sett varje dag i 15 år så visst är det en stor saknad ♥

28 kommentarer | Translate


Annons
Laddar