Annons
Annons


EN PERFEKT MORGON


 Vet faktiskt inte om jag kunde ha börjat min dag på ett bättre sätt? Klev upp ur sängen kl 8.15 för att ta mig upp till hotellets (Radisson Blue Riverside Göteborg)

Annons

spaanläggning för att ta mig ett litet bad följt av en 30 minuters lång massage.

Känner att så mycket stress sitter fast i övre delen av ryggen och nacken så den massagen var exakt vad jag behövde. Fick lite skäll av massageterapeuten att jag måste strecha just dessa delar så får se till att lägga in en högre växel på min överkroppsstrech i veckans som kommer.

Efter mitt besök på spaavdelningen så blev det en galet god frukostbuffé. Inga problem att vara mjölk och glutenallergisk på detta hotell heller då de har en ”allergihörna” 🙂

1. Den underbara spaavdelningen. // 2. Jag tog 30 min Deep Body Work Swedish massage och det var SÅ skönt! // 3. Frukost i den snyggt inredda restaurangen.

.

English:  Really don´t know if I could have started my day in a better way? Took a nice bath in the spa followed by 30 min Swedish Massage. Wonderful! Feel that so much stress is stuck in my upper back and neck so the massage was exactly what I needed! The massage therapist said that I was very stiff in that area so for the coming week I have to start focus more on my upperbody flexibility. 

After my visit at the spa I had a wonderful brekfast buffet! 🙂

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar