Annons
Annons


EN PERFEKT FREDAG


Nu ska jag berätta för er hur en helt perfekt fredagkväll ser ut för mig. 

Går direkt efter jobbet och hämtar ett paket från på posten med helt nya PUMA kläder. Byter om till nya kläderna och går till gymmet och kör ett tungt benpass som avslutas med tabata intervaller på löpbandet. Möter upp min kusin för att prata om livet och käka Thaimat på en uteservering i några timmar. Går sedan hem och umgås med min pojkvän och somnar om ett barn innan 00.00. TACK livet för den fina fredagen!

Hur ser er perfekta fredagkväll ut?

1. Lycklig efter att ha avslutat 16 tabata intervaller. // 2. Kusin Vicky som är på besök i Sthlm på Zumbautbildning. // 3. Jag och min älskade Thaimat.

Annons

 

7 kommentarer till “EN PERFEKT FREDAG”

 1. hej ida!
  jag är en 15:årig tjej som precis börjat nian och ska välja till gymnasium detta året, jag brinner för det som du håller på med- personlig tränare, men skulle jätte gärna vilja bli en kostrådsgivare också, men jag vet inte riktigt vilken inriktning och linje jag ska söka för att det ska bli rätt och för att jag ska lyckas med det som jag vill göra i livet. vilken inriktning valde du och hur gjorde du med gymnasieval och sånt. skulle verkligen uppskatta om jag fick svar på denna frågan, för jag är så himla osäker och mina föreldrar vet inte heller vart man ska söka och sånt, och om du har andra tips så vill jag gärna ta del av dom.
  du lever mitt dröm liv!
  jätte tacksam för svar! 🙂
  du är bäst!

  1. Hej och tack fina du för din kommentar 🙂 Du behöver inte ha så bråttom. jag gick estetisk dans på gymnasiet och utbildade mig till dansare på Baletteakademien i 3 år efter gymnasiet. Under mina tränande år skaffade jag mig erfarenhet och efter balettakademien så utbildade jag mig till Personlig Tränare på PT-School i Stockolm. En grym utbildning. Så mitt råd till dig är att välja en bred linje på gymnasiet för att sedan plugga till PT och kostrådgivare efter. Träna själv, boka pass med PT, läs bloggar och studier på nätet så kommer du vara väl förberedd för att gå en PT utbildning efter gymansiet 🙂 Angående utbildningar så finns det endel att välja på och i Sverige så rekommenderar jag varmt den jag gick Personal Training School. hade jag inte gått den hade jag velat åka utomlands och pluggat 🙂 Lycka till Kram Ida

 2. Hej och tack snälla! Vill du bygga mer muskler så tycker jag abolut att du ska dra ner på konditionsträningen och träna styrka istället. Vill du ändå fortsätta köra kondition så kör istället korta snabba intervaller. Det är också uppbyggande träning. Lycka till! 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar