Annons
Annons


EN NOSTALGISK HELG


23743082374309237430423743022374288IMG_7425.JPGdansuppvisning-7

Bild 1-5 lånad av nwt.se

.

I helgen så var jag i Åmål och medverkade i min gamla dansskolas (Danscenter Sofia Westlund) 20-års jubileum. Blev intervjuad av min gamla danslärare på scenen och i slutet av showen så drog vi av en dans ihopsatt med massa gamla steg som vi lärde oss för 20 år sedan. Tänk att alla stegan satt i ryggmärgen. Så galet kul var det och det blev en helg fylld med nostalgi och selfies 😀 haha.

Annons

Ni kan se vlogg får helgen + när jag dansar HÄR och från dag 2 HÄR.

9 kommentarer till “EN NOSTALGISK HELG”

  1. det lyser verkligen igenom vad glad du är på dessa bilder. Älska återföreningar och nostaligtrippar! haha kram fina

  2. Å jag minns dendär posen du och Nathalie gjorde! 😀 Så kul att se vart ni tagit er. Har ju själv gått på dansskolan en gång i tiden, önskade jag hade varit där och sett er i helgen. Men Ida jag har en fråga, jag och många andra går in på din blogg och tittar på dina videos för inspiration till ett hälsosamt liv med bra mat, träning och balans i livet (tack för att du är du <3) Men vart får du all din inspiration ifrån?

    1. Haha tack fina du vad glad jag blir av din kommentar! <3 Ja du det är en bra fråga? Jag läser inga bloggar men kollar endel på youtube. Kommer göra ett inlägg om det imorgon faktiskt så kolla in det med lite tips. Kramis <3

  3. hejhej, jag skulle bli jätteglad om ni kollade in min blogg. Jag bloggar om träning och hälsa och är även utbildad dietist och PT. Ha en bra dag❤️❤️??kram/ nouw.se/barafitness

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar