Annons
Annons


EN MANLIG LÖRDAG


Jag har alltid haft en förmåga att trivas bäst i manligt sällskap. Kanske för att jag är lite av en kill/tjej?! haha. Igår fick jag äran att spendera hela dagen med 3/4 av mina favoritkillar (Pappa var den enda som saknades).

Annons

Först en mysig lunch + promenad med min bästa vän Dan. Sedan hängde jag resten av kvällen med min kära bror och pojkvän. Vi kollade på min brors nya lägenhet, storhandlade och lagade sedan en kunglig middag och kollade på film. Lördagen kunde inte bli mer perfekt.

1. Jag och Dan <3

2. Bror och jag i köket. 

3. Våran underbara middag. Jag stod för förrätten som var morotssoppa med honung och getost och bror stod för huvudrätten som var ungsbakade laxfilé med sparris, fetaostsås, avokadosallad och färsk pasta. Hjärtat stod för assistans och dukning ;D

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar