Annons
Annons


EN LÄSARES HISTORIA


Vill först och främst säga tack till alla ni som kommenterar här på bloggen. Så otroligt roligt när ni delar med er och jag försöker svara på så många kommentarer jag hinner. Idag fick jag en väldigt inspirerande kommentar och en till er som behöver lite motivation tycker jag ska ta er tiden att läsa…

”Hej Ida! Jag har aldrig tränat i hela mitt liv (skolkade till och med från idrotten i skolan!) Jag är inte överviktig (67 kg 175 cm lång) men däremot väldigt otränad! Vilket innebär att det mesta av mina kilon består av fett! Har alltid varit väldigt trött och känt mig tung och seg i kroppen. Men sedan två veckor tillbaka bestämde jag mig för att sluta vara trött och leva bättre. Jag har inte ätit något godis eller druckit någon alkohol sedan dess! Och för att vara mig är det fruktansvärt bra! Jag undviker även snabba kolhydrater (visst är det snabba kolhydrater som är vitt bröd, pasta och sånt xD?) och försöker istället få i mig bra fetter och protein! Ett ljussken sken upp över mig när jag upptäckte kvarg! Jag promenerar även varje dag och tränar på gym nästan varje dag. Men nu i början tar jag det försiktigt med vikter eftersom att jag är rädd för att skada mig då jag är så otränad. Jag mår redan så mycket bättre! Tänk hur jag kommer må om ytterligare två veckor, 2 månader, 6 månader om jag fortsätter såhär? =)

Något som fascinerar mig är att, när jag håller en bra kost på dagen (dvs äter ofta och försöker hålla blodsockret i balans) så känner jag inte ens något sug efter sötsaker! Jag har aldrig kunnat hålla fingrarna borta när min pojkvän tagit fram en godispåse på kvällen. Men hittills har det inte stört mig alls! Förut levde jag i princip på godis, bröd, ost, marmelad, choklad, nutella, chokladcornflakes.

Nu känns det ganska löjligt att jag skriver detta efter bara två veckor… men jag tycker det är häftigt! Och jag hoppas att detta blir min nya livsstil =) Har så mycket mer energi redan nu!!

Tack för en jätte bra blogg! Du ska vara stolt! Tack!!”

Tack för att du delar med dig och du får mer än gärna kommentera regelbundet så jag kan ta del av din resa 🙂 Detsamma gäller alla er andra. Skriv gärna och berätta om er tränings/hälso resa regelbundet här på bloggen. På så vis kan man bli mer motiverad och peppad. Jag ser i alla fall fram emot att höra och blir bara mer än glad om ni delar med er och ni kommer att inspirera många 🙂

.

Some love.

20140415-141232.jpg

Annons
34 kommentarer | Translate


Annons
Laddar