Annons
Annons


EN KORT VECKA


God måndag älsklingar! Hoppas ni haft en fantastisk helg? Det har jag. Den har varit så lugn och skön och nu känner jag mig utvilad efter förra veckans jobb och events. Denna veckan blir en kortvecka för mig då jag ska hem till Åmål i slutet av veckan pga. privata själ. Berättar mer om det en annan dag när jag känner mig redo. Men här kommer i alla fall veckans planer…

Annons

MÅNDAG
Börjar veckan men ett träningspass med min PT. Sedan ska jag jobba hemifrån, planera kommande samarbeten, veckans blogginlägg och videos. Efter det ska jag ha möte med min assistent och sedan till naprapaten.

TISDAG
Fota och filma med Lisa hela förmiddagen och sedan luncha med Fia. Ska bli så mysigt. Efter det ska jag faktiskt träffa underbara Jenny och David Mustard. ÄLSKAR deras youtubekanal HÄR som ni bara måste kolla in. De pratar jättemycket om veganism och minimalism på ett väldigt bra sätt.

ONSDAG
Ska till barnmorskan på undersökning på morgonen och sedan går jag och Alex direkt till poddstudion för att planera och spela in veckans poddavsnitt. Efter det vill jag hinna med ett träningspass och sedan hem och packa.

TORSDAG – SÖNDAG
Åmål.

(Obligatorisk)Annons
Laddar