Annons
Annons


EN KOPP PROTEIN


God kväll!

Efter det hårda träningspasset idag var jag så sjukt hungrig så jag rättare sagt hällde i mig mängder av spagetti och köttbullar! Det var inte igår man käkade det 🙂 GOTT! Efter det blev jag så trött så jag la mig på soffan och somnade 10 min innan farmor och farfar kom på fika! Välbehövlig powernap!

Pratade även med min PT Jocke i telefonen och taggade till inför den hårdträning vi ska köra nu när jag kommer upp till Stockholm igen! Wiii…

Just nu sitter jag uppe och jobbar med mitt företag. PUH! Papper, kvitton och fakturor överallt! Dricker även en kopp med proteinpulver och vatten eftersom jag inatt vaknade i hunger och var tvungen att gå upp och käka 😀 Haha det är det jag säger, ”hungrig som en Warg!”

Annons
Kommentera | Translate


Annons
Laddar