Annons
Annons


EN HELG I SÄLEN


ida-warg-sälenida-warg-sälen-8ida-warg-sälen-ida-warg-skidor1id-warg-sälen-2ida-warg-sälen-6

ida-warg-sälen-3För er som följer mig på Mikz vet att jag är uppe i Sälen med familjen och åker skidor. Ni fattar inte HUR NICE det här är! Vädret är helt perfekt och det är så vackert! Bästa semestern ever och jag vill inte åka hem.

Annons

Jag älskar när det är snö och sol och tycker typ det är bättre än strand och sol! Jag har också skaffat mig en SnapChat (idawarg) som jag öppnat upp. Är det någon av er som anväder det? I alla fall kan ni följa mig där om ni har tråkigt 😀 haha. Tycker det är kul att man kan få privata meddelanden från er så man får se er 🙂 Nej nu ska jag ge mig ut i spåren och ta en sista sväng på längdskidorna innan vi drar hem mot Stockholm igen. Puss på er, I

//English: For those of you who follow me in Mikz knows that Im with my family in the mountains för some skiing. The weather here is magic and everything is so beautiful! The best holiday ever and I dont want to go home! I love sun and snow even more then sun and beach! I also want to say that I started a snapchat account (idawarg). Do you use snapchat? If you have you can follow me there if you want. Its so fun to get messages from you and to see pics of you 🙂 Now its time for some skiing before going back to Stockholm again! Love, I

 

15 kommentarer | Translate


Annons
Laddar