Annons
Annons


EN GRYM DAG PÅ STAC


Nu är jag nere i Ronneby på STAC och utbildningen är i full gång. Vi har en man som heter Joakim Dettner som föreläsare. Jag måste bara säga att WOW vad jag gillar honom! Han sitter på en sådan enorm kunskap och jag kommer på mig själv att bara sitta och le, nicka och det känns som att han konfirmerar allt som jag tror på inom hälsa, kost och träning, dvs att allt sitter ihop och är en helhet.

När Joakim började prata om gluten och mjölk så fick jag värsta hallelujahmoment! Haha jag bara satt och log och kände en sådan lycka och bara önskade att alla som tycker att min kosthållning är löjlig, överdriven, konstig eller fel  var med och hörde hans ord. Han frågade sedan alla om någon av oss visste om vi var intoleranta mot mjölk eller gluten. Jag var den enda av alla som räckte upp handen. Han sa då ”det är en i gruppen som vet om det men en stor del av er andra är det utan att ni vet om det och jag kan se vilka ni är”. Haha. Det syns tydligen på huden.

Jag kan verkligen rekommendera STAC Grundtränarutbildning – LÄNK till alla er som funderar på att jobba med träning, till PT:s eller tränare som vill vidareutbilda sig och skaffa ny träningsmotivation och till er som satsar på er egen träning då ni kommer få grym kunskap om hur ni kan lägga upp er träning för bästa resultat.

Ser fram emot resten av utbildningen nu…

Jag går loss i STACs coola träningslokaler. Det är som en stor lekplats för vuxna 😀

Annons
(0)

11 kommentarer till “EN GRYM DAG PÅ STAC”

  1. Samma hallelujah moment jag fick då här om dagen när det pratade om gluten intolerans på Nyhetsmorgon. Gluten och nu tydligen även alkohol gör mig sjuk. Ska på fest ikväll för första gången som nykterist hoppas att det går lindrigt utan kommentarer.

    1. Är du känslig mot jäst då antagligen? Det är jag och tål därför heller inte alkohol. Hoppas du hade en rolig kväll utan alkohol. Får du kommentarer så stå på dig. Du är ju vinnaren idag 😉

  2. Hej, Ida! Jag tycker att din kosthållning är toppen!! Men jag har en fråga angånde Naturell havregurt. Jag insåg nyligen att den innehåller relativt mycket socker. Om man jämför med ProFeel (som är smaksatt) innehåller Naturell havregurt mer socker…

    Kram!

    1. jag äter den naturella och det är inget tillsatt socker i den yoghurten. Den innehåller 4,5gram socker/100g och det är socker naturligt från havren. Kram Ida

  3. Oj, kanske en wake up call för mig med anledning av ditt inlägg. Jag har ständig finnar eller likande i ansikte. Gluten eller laktosintolerant är svaret??? eller Ida vad är ditt förslag jg ska komma rätta med detta??? Hjälp mig med förslag!!!:) jag är 25 men ibland ser jag ut som 17…:( vart ska jag börja???

    1. Det skulle kunna vara mjölk och gluten. Jag rekommenderar att testa utesluta dessa under någon månad och se om det blir bättre. Kram ida

    1. Nej jag vet att Elittränarutbildningen börjar i maj och innan det skulle jag tro att de har en till grundtränarutb och även en professional. Maila till dem och fråga 🙂 Så värt det att gå!

  4. Hej Ida! Jag är 15 år och inte särskilt vältränad, inte otränad heller så är nåt där emellan. Jag har i alla fall bestämt mig för att börja träna och har som mål att kunna springa en mil på en skapligt bra tid, gärna innan sommaren kommer igen. Jag har gymkort och bra spår att springa i runt omkring mig. Vad ska jag träna för muskler för att kunna springa långt? Och vad ska jag träna för kondition? Det är så svårt att veta hur man ska börja. Jättetacksam för svar.
    Kram 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar