Annons
Annons


EN GÅNG BLOND, ALLTID BLOND!


IMG_0803.JPGhårförtjockning

Annons

hårförtjockningAtt vakna upp som en blondin idag känns helt amazing! Haha, en gång blond alltid blond! För ett år sedan färgade jag håret knallrött och har sedan dess haft massa spännande flummiga hårfärger. Det har varit kul och jag gillar dem alla men nu kände jag verkligen att det var dags att bli en blondie igen och speciellt när jag har så många utlandssemestrar bokade då mitt hår bleks i solen.

Innan hade jag superfint tjockt blont hår men alla fägringar, allt bad i saltvatten och speciellt alla timmar med tofs och knut har slitit enormt på det och antingen var det att klippa av allt till en lång page eller att sätta in lite förtjockning och det blev det sistnämnda. Var hos Rapunzel igår och fick håret färgat, klippt och satte i 40st slingor som förtjockning. Känns som sagt amazing och jag är mer än nöjd!

Gillar ni det? Passar jag bäst i blond eller ombre?

Englsih: Feels so good to wake up as a blondie. Haha, once blond always blond. The last year I have had a lot of different red hair colors and I really like them all but now I really wanted to be a real blondie again. Yestarday I visited Rapunzel and they colored, cut and put in some hair thickening. I love it and I feel amazing! 🙂 Do you like it? 

(Inlägg i samarbete med Rapunzel)

 

16 kommentarer till “EN GÅNG BLOND, ALLTID BLOND!”

 1. Jag tycker att du faktiskt verkar passa i både och, blond och hombre. Super snygg är du i alla fall. Även om du faktiskt var det innan också. 😀

 2. Håret kommer tillbaka ska du se 🙂 jag tappade två tredjedelar av mitt hår under en tid då inte jag mådde så bra då tog det ett paket för att färga mitt hår. Nu behöver jag tre-fyra stycken. Rött var riktigt snyggt på dig, riktigt fin varm färg men blont ser naturligt ut på dig så tummen upp på det!

   1. Ät näringsrikt vilket du redan gör och har väl koll på vad som är bäst 🙂 Tvätta håret med schampoo och balsam för din hårtyp (i mitt fall tjockt hår som lätt blir för torrt) en högst två gånger i veckan. Tona hellre håret än att färga det och lägg i en vårdande olja i längderna efter att du fönat håret.
    Är inte expert på hår men det är det som jag gjort 🙂

 3. Hej Ida! Du passar jätte bra i ditt nya. Har bara en fråga angående din förtjockning,är de inte jobbigt att ha när du tränar så mycket? Hur sitter din förtjockning fast? MVH Rebecca

 4. Det blev hur fint som helst! Jag tycker att blond är den finaste färgen på håret men trots att jag egentligen har lika blondt hår som du färgat, så envisas jag med att färga det i diverse bruna nyanser. Jag ser så ung och tråkig ut i blondt :/

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar