Annons
Annons


EN DRÖMJUL


God morgon och God Jul finisar! Hoppas att ni hade en fantastisk julafton igår? Det hade jag i alla fall med min familj och släkt. Vi spelade spel och pratade till kl 1.00 igår, så himla mysigt! Är så oroligt tacksam över att jag har en så fantastisk familj och släkt som håller sams, förutom när vi spelar spel då. Haha tävlingsmänniskor! Jag vet att det finns många där ute som inte kopplar ihop julen med något positivt utan snarare tvärt om. En dröm jag har för framtiden är att ha julen hemma hos mig och bjuda in alla som vill med massa god mat, lekar, dans osv och fira världens roligaste jul! Hur kul hade inte det varit? Måste bara skaffa större boende men det gör vi ju nu i februari så håll utkik efter inbjudan i framtiden 🙂 Haha.

Annons

Men nu tillbaka till denna julafton. Jag ansträngde mig i år och hade gjorde 3 olika veganska rätter på julbordet som jag var riktigt nöjd med! Det var den veganska skinkan (Klick!), sedan gjorde jag en sjukt god saffransgryta med Oumph som jag absolut ska göra igen!  Grytan ser inte så god ut på bilden men den var godare än den ser ut att vara kan jag lova. Men det som blev mest poppis var min rödbets/grönkåls/äpplesallad. Den tog helt slut och det förstår jag 🙂 Vill ni ha recept på grytan och salladen så säg till?

Nej nu har jag suttit på rumpan i 1,5 dygn så dags att röra lite på sig i form av en power walk. Ha en fin dag älsklingar! Puss, I

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar