Annons
Annons


EN DAG FYLLD MED DET JAG GILLAR BÄST


Wow vilken härlig dag fylld med jobb och träning! Jobbade först hela dagen som vanligt och sedan mötte jag upp Keela i Humlegården för att köra ett så sjukt roligt benpass med henne. Haha jag tyckte i alla fall att det var roligt att kolla på 😀 Tönk på det vänner att man behöver inget gymkort för att träna hårt.

Annons

Man kommer hur långt som helst med sin egen kropp och lite längre om man har tillgång till en bänk och ett gummiband 🙂

Hon var grym som tog sig igenom hela passet och kan nog hända att hon drabbas av lite träningsvärk imorgon?!

Haha underbart! Efter det gick jag raka vägen till StudioDQ för att träna denna terminens sista Pole Dance pass. Lite sorgligt men kommer kötta på med egen Pole träning under sommaren istället. Passet gick bra och var hur kul som helst! Nu är jag helt slut och ska få i mig en stor tonfisksallad och hoppa i säng. Sov gott mina vänner! ♥

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar