Annons
Annons


EN BRA DAG


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Min view just nu 😀 Sitter i soffan i mysshortsen och jobbar. Ska snart byta om för att gå på möten men känner egentligen för att chilla i soffan med Mini ett tag till. Men innan möte så tänkte jag bjuda er på lite bilder från igår.

Annons

Började dagen med ett träningspass. Kroppen känns tung men jag kämpar på. Alltid lika skönt efter. Igår körde jag ett benpass med squats och ”marklyft” i Cablecross maskinen, enbenshöflyft, rygglyft, sidogång med gummiband, tåhävningar och lår curl. Kan säga att det känns idag!

Efter det var jag en sväng hos barnmorskan på kontroll och sedan var jag bara tvungen att kika in i lite butiker på väg hem. Är sååå sugen på att köpa en sådan krubba. Eller heter det krubba? Haha. Flätad sovkorg i alla fall. Tycker det är så himla fint! Vad tycker ni, ska jag slå till?

Nedan förekommer reklam för mitt varumärke Ida Warg

Tog även en sväng in på H&M för att se så allt stod rätt till med mina produkter. Så sjukt att de står där inne! Till alla er som inte bor nära ett H&M kan jag nu meddela att de finns inne i flera webbutiker. Bla. på Welloteket (klick), Lyko (reklamlänk via Apprl) (klick!) och Nordicfeel.

När jag kom hem och var så trött så fick jag detta DM på Instagram som gjorde mig på väldigt bra humör. Så himla kul när ni delar med er av feedback och speciellt om den är så här fin 🙂

Efter 4 timmars jobb framför datorn så slog vi oss ner i soffan med havreytoghurt, banan och färska jordgubbar. Alltså MUMS!

 

9 kommentarer till “EN BRA DAG”

  1. Ja, köp krubban! Jag tror ni kommer ha mycket användning av den och speciellt om den går att flytta så Mini kan ta en lur i hela lägenheten.

    Kram

  2. Hej Ida, Jag tänkte bara höra ifall du äter Maca nu när du är gravid? Vet att man inte ska men eftersom du äter spirulina så tänkte jag att du kanske har några åsiker om maca också? Eller varför äter du spirulina när det står överallt att man inte får äta varken det eller maca? Jag är 15 veckor och har ätit maca varje dag i flera år och tycker på riktigt att det är jobbigt att inte få äta det. Har smygit ner lite i grönten då och då i alla fall men får sån ångest. I peru så äter kvinnor det fast de är gravida….. Hur känner du med detta? Kram

  3. Tycker absolut att du ska slå till och köpa den korgen, så himla fin haha! Håller just nu på att tömma min BUS för att kunna ha en anledning att köpa en ny, ha hört bra om den!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar