Annons
Annons


EKOLOGISKT NATURLIGT PROTEINPULVER


bild

Många frågar mig om jag använder mig av proteinpulver och i så fall vad jag använder? För några år sedan drack jag protein hela tiden och jag struntade i att kolla vart det kom från eller hur det var tillverkat.

Annons

Det enda jag brydde mig om var proteinhalten. Det ledde till en mycket svullen mage och jag tror nog inte ens att min kropp tog upp proteinet.

Nu är jag mycket noga med kvalitén och äter Inflamino från Holistic som jag toppar med Glutamin. Det är ekologiskt och håller mycket hög kvalité och innehåller inget socker, sötningsmedel eller andra tillsatser utan är helt naturligt. Inflamino är också ett protein fast med aminosyror, vitaminer och mineraler som är mycket snällt mot magen och som hjälper till att läka tarmarna. Jag lägger även till Glutamin som är en aminosyra som är väldigt läkande för tarmen. Har man problem med magen så kan jag varmt rekommendera den kombinationen.

English: You´ve asked me what protein powder I use? A couple of years ago I had protein powder all the time and I didm´t care about where it came from which gave me a very swollen belly and I don´t think that my body could absorbe the protein. Now the quality of the protein is very important for me and I use Brown rice protein and Inflamino which is very good and healing to the intestines. If you have problem with your stomach I really recommend to try Inflamino.

(Inlägg i samarbete med Holistic)

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar