Annons
Annons


EKOLOGISK SALLAD


Ett ställe som jag verkligen kommer sakna med Los Angeles är mataffären Whoole Foods. En mataffär fylld med ekologiska matvaror och massa bra alternativ på mjölk- och glutenfri mat. HEAVEN!

Annons

De hade också en stor ekologisk salladsbar som man kunde plocka ihop sin egen sallad. Det var en helt annan standard på den salladsbaren än vad man tex. kan hitta i Sverige på ICA eller konsum.

77kr kostade denna underbara ekologiska sallad… Grönkål, babyspenat, tonfisk, ägg, rivna rödbetor, parmensan, körsbärstomat, melon, blåbär, quinoa och hummus. 

Värd varenda krona!

9 kommentarer till “EKOLOGISK SALLAD”

 1. Undrar om du kunde ge mig lite hjälp på traven. Jag brukar äta yoghurt med bär och hemmagjord musli till frukost, lunchen brukar bli annorlunda för varje dag men blir väl en ganska lätt måltid med sallad eller yoghurt, till middag så brukat jag äta grillat eller fisk, men vad tycker du skulle vara ett lämpligt mellanmål? jag har liksom fastnat lite för din grej med jordnötssmör men vet inte vilken som är bäst, har du något förslag?
  Jag har också funderat på att ha fasta 2 dagar i veckan (inte efter varandra) och då menar jag att kanske bara äta 1 eller 2 frukter under hela dagen, jag vill också då gå ner i vikt och få en fastare kropp, vad finns det för bra styrkepass och sånt för att få en fastare kropp? Jag är 15 år och har inte tillgång till gym eller proteinpulver men vill ändå förlora onödigt fett.
  Jag vill också tacka dig för att du är en sån underbar människa som gärna lyssnar och svarar på alla frågor du får, så himmelsk och fin, ha det bra och svara gärna, kram Agnes 🙂

  1. Hej Agnes och tack för din fina kommentar! 🙂 Naturellt jordnötssmör är ett toppenmellanmål fyllt med bra fett och protein. Annars så tycker jag naturella nötter, en frukt, keso, kvarg, kokt eller stekt ägg är ett toppenmellanmål.

   Fastan tycker jag att du ska skippa. Du växer fortfarande och det är superviktigt att du får i dig mat och näring! Satsa på att äta regelbundet bra mat och skippa alla sötsaker. Lycka till! Kramar Ida

 2. Jag bodde 8 år i usa o det va mitt favvi ställe 😀 ..gillade även alla krämer o oljor till huden som dom har.

  1. Nej jag såg att de hade men fick aldrig tummen ur. Åker till NYC om en vecka så får se till att leta upp en whoole food där. 🙂

 3. Visst är WF grymt i flera bemärkelser. Dock är det trist att de säljer GMO (precis som de flesta mataffärer i USA). Inte så konstigta att de kan hålla låga priser på ekologiskt då…

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar