Annons
Annons


EKMAN´S TRIPTYSCH A STUDY OF ENTERTAINMENT


Har haft en fantastisk afton på Dansenshus tillsammans med min klasskompis Sanna! Tack igen till Linda Skugge som bjöd in mig till detta event! Var riktigt roligt att få höra koreografen Alexander Ekman själv berätta om hans verk innan!

Föreställningen var uppdelad i 3 delar och handlade om underhållning. Alexander ville att vi skulle tänka på vilken av de 3 delar vi tyckte var mest underhållande! Första delen var lite mer av den klyschiga underhållningen fast på ett modernt och underligt sätt med glitter och glad dans! Andra delen var i pausen då dansarna dansade i bla. glasburar ute i foajen, ungefär som en konstutställning fast med dansare istället för tavlor! Tredje delen var sjuk! haha kändes som jag hamnat på ett metalsjukhus då en naken dansare med Elvis anskite(han hade en mask på sig) kommer krypandes över golvet till en Elvis låt! Haha STÖRT!

Jag gillade första delen mest, inte bara för att den var mest Commercial utan för att det var mest dans i den. Man njuter ju bara man får se dessa fantastiska dansarna från Cullberg Baletten röra på sig! Så fruktansvärt tekniska och starka!

Tycker absolut föreställningen är värd att se!

Annons

(Obligatorisk)Annons
Laddar