Annons
Annons


EGENTLIGEN BORDE JAG VARA I MITT LIVS FORM MEN…


ida-warg2viktor-friskida-warg-1ida-warg3

God morgon mina hjärtan! Igår hängde jag med Viktor hela eftermiddagen och kvällen. Vi hjälpte varandra att fota lite bilder till blogg och filmade även lite. Så himla mysigt och älskar att hänga med personer med positiv energi och Viktor är verkligen en sådan person! Vi jobbade lite och sedan tog vi en promenad och jag följde Viktor hem.

Annons

Jag har tränat lite dåligt det senaste och förra veckan blev det bara 2 pass. Det gör ingenting egentligen men i slutet av den här veckan har jag ett så sjukt roligt jobb som jag är så peppad och faktiskt lite nervös inför. Egentligen borde jag vara i mitt livs form inför det här jobbet och tänkte träna och strama till kosten inför det men vet ni… jag tänkte om. Varför ska jag göra det? De har bokat mig för de vill att jag ska vara den jag är och jag är inte en person som tävlar i fitness utan jag vill bara representera mig själv och så som jag ser ut just nu. Jag är hälsosam, pigg och glad och det vill jag representera och ska göra det med stolthet 🙂 Wiii, vill ju bara säga vad det är jag ska göra men måste hålla mig hela vägen fram till januari då allt släpps!

Jaja nu ska jag sluta babbla. Hoppas ni blev lite glad av bloopersbilderna ovanför 😀 Puss, I

15 kommentarer | Translate


Annons
Laddar