Annons
Annons


EGENTID


aruba-strandpromenad

God morgon mina vänner! Hoppas ni mår toppen och är taggade på denna lördag. Det är jag i alla fall. Jag måste säga att jag känner att jag börjar hitta en bra balans i min planering. Berättade ju för ett tag sedan att min höst var alldeles för hektiskt och att jag inte hann njuta av allt det roliga jag får vara med om. Nu har jag tagit tag i det här och lagt upp en planering som nu i alla fall har hållt i en vecka. Haha.

Annons

En del i planeringen är en ”Idadag” mitt i veckan som är torsdagar. Det betyder att jag under torsdagen alltid ska göra något för mig själv, något jag älskar att göra. Det kan tex vara att besöka Marisol, naprapaten, en massör, kolla en serie, gå på yoga mitt på dagen, ta en fika med en vän eller en lång promenad. Sedan kommer jag självklart även jobba under dagen men jag måste göra något lugnt och skönt för mig själv och bara njuta. Känns så himla kul!

I torsdags var min första ”Idadag” och då yogade jag först en längre stund på morgonen, sedan gick jag till Marisol på behandling/healing och sedan lunchade jag med en vän innan jag körde ett litet mötesrace på eftermiddagen. Det var verkligen så himla mysigt! Vill ni se hela min dag kan ni göra det i dagens vlogg som jag postar nedan.

Unnar ni er egentid där ni gör något för er själva varje vecka? Om ni gör eller skulle göra det, vad skulle ni i så fall unna er? 🙂

14 kommentarer | Translate


Annons
Laddar