Annons
Annons


EFTER MYCKET BESLUTSÅNGEST


Efter mycket beslutsångest så tog vi igår tåget till Åmål. Pendlade mellan att åka bil, tåg eller att inte åka alls. Så läskigt att åka iväg nu när förlossningen skulle kunna starta när som helst. Samtidigt så skulle det ju också kunna dröja 4 veckor till och då är det så segt att stanna hemma i Stockholm när det är så här fint väder + att ingen är hemma som man kan hänga med.

Annons

Bäst hade egentligen varit att ta bilen då vi måste ha med bilbarnstol och BB-väskor men Alex har så himla ont i sin rygg att han inte klarar av att sitta så länge i den. Tåg är mycket bättre då han kan stå upp. Så nu håller vi tummarna att Mini stannar inne tills vi är tillbaka i Stockholm för annars blir det lite meckigt! Haha. Har inte lust att föda här i skogen!

Så efter mycket om och men är vi nu i alla fall i Åmål hos mamma och pappa och det ångrar vi inte en sekund. Igår när vi kom hit så var det spegelblankt på sjön och vädret var på topp!

På bara en vecka hade pappa också byggt upp en altan och byggt en liten bänk som de planerat att sitta och äta glass med Mini. Haha så gulligt! Vi lagade middag tillsammans och spelade kort. Nu ska vi jobba resten av veckan här från. Min fotograf Lisa kommer hit senare idag för att fota. Så taggad!

 

7 kommentarer till “EFTER MYCKET BESLUTSÅNGEST”

  1. Tänker att om förlossningen startar så får ni ju faktiskt föda på andra sjukhus än det ni valt :), så skulle förlossningen starta kan ni resa till det närmaste sjukhuset med förlossning så fixar sig allt :). Nu blir det säkert inte så, men tänker att det är bra att veta att man får. Det enda man behöver göra är att ge tillgång till journalerna, sånt här sker då och då :).

    Det är fritt vårdval i Sverige så man får föda precis där man vill. Ja förutom om de skulle vara fullt, men är bebis på väg ut då släpper de in dig :).

    MEN förtydligar, jag hoppas så klart att detta inte sker utan att han stannar i magen. Kan så lätt bli missförstånd så folk tror man menar att ni inte skulle komma hem först :).

  2. Hej. Vilket fint staket han har gjort. Vi ska precis bygga staket runt vår pool och har inte hittat någon bra lösning. Vet du vad det är för material han använt liggande mellan stolparna och var han köpt det? Kanske lite konstig fråga men skulle vara väldigt uppskattat 🙂.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar