Annons
Annons


EFTER 1 ÅR ÄR DET DASG IGEN… NERVÖS!


Jag är nervös… jag har bestämt mig… jag ska gå och ta min första balettklass på snart 1 år. För er som inte har följt min blogg innan så kan jag berätta att jag är utbildad professionell dansare.

Hela mitt liv har jag levt för dansen och jag har under många år tävlat på Elitnivå i en dansstil som heter Disco Dans. Efter det var jag med i TV3:s dansprogram Floor Filler där jag kom 3:a och sedan har jag jobbat som frilansande dansare och danscoach och utbildat mig till professionell dansare på Balettakademien i Stockholm i 3 år.

Annons

Fick lägga dansskorna på hyllan efter att ha jobbat som dansare på julgalan i karlstad 2010 då min stortå blev rejält överansträngd och jag kunde inte böja den åt något håll. Enda utvägen var vila och jag är fortfarande inte helt bra!

I alla fall så ska jag försöka mig på en balettklass ikväll och jag är nervös. Jag känner mig som en nybörjare igen. Kommer jag ihåg hur man vrider ut, pointar fötter, snurrar och för över vikten? Kommer det bli ett kärt återseende eller kommer jag känna den ångest jag många gånger kände i skolan?

Här kommer svettiga, osminkade bilder från mina oglamorösa dagar på Balettakademien.

 

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar