Annons
Annons


EARLY MORNING YOGA


IMG_1344.JPGIMG_1347.JPGIMG_1346.JPGHello Jetlag! Nu har jag landat i Sverige och vaknade kl 4.15 imorse. Försökte somna om i 1 timme men gick inte så gick upp, tände ljus och rullade ut yoga-mattan och körde 30 min yoga. Så himla skönt och verkligen vad kroppen behövde efter en 15 timmars resa igår.

Annons

Efter det lagade jag min frukost jag saknat absolut mest när jag varit borta, Acai Bowl. MUMS och skönt att vara hemma igen. Idag ska jag städa, tvätta, köpa doppresent och träffa min finis Alexandra. Wii så mys! Ha en fin fredag mina älskade vänner!

//English: Hello Jetlag! Now Im back in Sweden again and I woke up 4.15 this morning. Tried to sleep again but couldn´t so I took my yoga-mat and lit some candles and did a 30 min yoga. So nice and my body really needed it afer the 15 hours flight yesterday. After that I made my favorite breakfast that I missed so much, Acai Bowl. MUMS and so nice to be home again! Today I´m going to clean, wash, buy a present and meet my sweetie Alexandra. Wii so coast! Have a nice friday my friends!

15 kommentarer | Translate


Annons
Laddar