Annons
Annons


DUBAI DAG 1


dubai-atlantis-6dubai-atlantis-5atlantis-dubai-1atlantis-dubai-3atlantis-dubaiatlantis2atlantis-1atlantis

God morgon älsklingar! Hade en så rolig dag här igår då vi åkte till Atlantis och lekte i vattenlandet. Wohoo. Det kanske ser kallt ut men det är 29 grader och det var sol men tog bara bilder precis innan stängning då det börjat bli mörkt. I alla fall så fanns det en lååång vattenbana som man åkte 2 och 2 i ringar och det var så kul! När vi var påväg hem så fick jag syn på en linbana och kände bara att jag var tvungen att köra denna. Tänkte nog inte riktigt efter hur högt det skulle vara utan märkte det när jag betalat och stod där uppe och skulle bli ivägskickad. Haha tur det för annars hade jag aldrig vågat. Herregud alltså! Var nog ca 30m högt men så härligt att sväva iväg 🙂

Annons

När vi kom tillbaka till hotellet körde vi ett gympass (skriver mer om det en annan dag) och sedan käkade vi en stor middag. Perfekt fredag! Idag blir det nog en sväng till beachen + shopping. Ha en bra lördag fina ni! Puss, I

6 kommentarer till “DUBAI DAG 1”

  1. Hej Ida! Jag älskar dig och din youtube kanal och blogg så mycket! Men vidare till frågan. Jag är intresserad av ett par ”skinnbyxor” men jag vill ju såklart inte ha riktigt skinn. Har du något tips på vart man kan köpa ”skinnbyxor” fast veganska? 🙂

  2. Hej hej fina du! Jag och min syster sitter också och funderar på att åka till Dubai och jag funderar lite på vilket hotell ni bor på? 😀
    Hoppas ni får en fantastisk semester och njut så mycket för mig också! <3

  3. Tänkte säga att det såg lite kallt och disigt ut, men i överlag så såg det underbart ut!
    Hoppas du njuter som fan!
    Ha det så gott, både du och Pärlan 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar