Annons
Annons


DRÖMDE ATT FÖRLOSSNINGEN BÖRJADE!


Alltså inatt drömde jag sådana mardrömmar. Alex har ju åkt iväg 1 dygn till Visby och Almedalen för att jobba. Han hade bokat ett extra flyg igår kväll ifall det skulle vara så att förlossningen skulle börja, även om sannolikheten för det var liten. Men bara för det så drömde jag inatt att jag fick åka in för att vattnet gick och värkarna började. Då tänkte jag att det är lång tid kvar och Alex hinner komma tillbaka innan Mini är född. Då säger läkarna att jag måste göra ett akut kejsarsnitt nu då jag drabbats av allvarlig havandeskapsförgiftning. Jag blev sååå knäckt då det bara drog in mig i operationssalen och började ge mig bedövning utan att Alex var där. Puh, vad skönt att han nu är tillbaka i Stockholm!

Annons

I alla fall så hade jag Sabina och Therese över på mysmiddag igår och det var så himla trevligt! Lagade min potatissallad till dem och den gick verkligen hem! 🙂

Sabinas älskade gulliga lilla Nala var med och jag vill inget hellre än att gosa loss med henne men tyvärr är jag allergisk mot hennes saliv 🙁 Åh! Brukar vara så med hundar som har platt hår. Fluffiga hundar funkar nästan alltid mycket bättre. Varför är det så tror ni? 

Efter middagen dukade vi upp detta efterrättsbord som Sabina köpt med. Alltså MUMS! Glass, vattenmelon, bär, chokladriskakor mm. Så himla gott!

Vi pratade sedan hela kvällen och kom fram till att nästa gång vi ses så kommer jag antagligen vara mamma. Hur sjukt är inte det?!

6 kommentarer till “DRÖMDE ATT FÖRLOSSNINGEN BÖRJADE!”

 1. Jag har följt din blogg länge nu. Önskar dig all lycka till, när det är dags. Se till att vara utvilad så går det bra ska du se.

 2. Jag har följt din blogg ett tag och blir väldigt inspirerad. Önskar dig all lycka till när det är dags. Se till att vara utvilad så kommer det säkert gå bra.

 3. Oh sån tur att det bara var en dröm 🙂
  Hade ju varit sån otur ifall Mini kom just när Pärlan var bortrest.
  Så gott allt ser ut.
  Trevligt med så fina vänner !
  Ta hand om dig !
  Kram Anna från Malmö 🙂

 4. Det var ju bra att det bara var en dröm. Jag hade ingen aning om att det kunde vara så att korthår var sämre än långhår i allergisammanhang – jag trodde tvärtom. Skulle vara roligt att veta mer om det. Jag har ingen allergi och har aldrig haft men vi tänker skaffa en ”fluffig” hund så småningom. 🙂

 5. Det vanligaste är att man är allergisk mot hundens ”mjäll” som kommer ifrån huden, och salivet. Och eftersom man inte klappar så nära huden (eftersom det är massa fluff emellan) på en fluffig hund så nuddar du mindre hud. Likadant med katter, min bror har en Ragdoll och då den har både underull och vanlig päls så klarar han av den mycket bättre än våra bondkatter. 😊

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar