Annons
Annons


DÖD DÖDARE WARGEN


Kommer somna gott inatt vill jag lova! Jag hade taggat och förberett mig mentalt för ett sjukt hårt pass med Jocke idag, men det var ändå jobbigare än vad jag föreställt mig! Jag är så stolt att jag lyckades klara det i alla fall! Kanske inte var så smart att köra crosstrainern i 25 minuter innan själva passet? Mina höftböjare ångrade det en smula kan jag säga.

Vi körde som sagt Crossfit idag. Körde 3 olika ”rundor” som varje varv innehöll 2 olika övningar.

– Första rundan bestod av marklyft med skivstång, 10 repetitioner. (Kommer inte ihåg vad det var för vikter på men jag kommer ihåg att det var tungt :D) och hoppa ut i armhävningsposition, hoppa isär med benen och sedan ihop och in till en köttbulle. Körde 10 repetitioner så fort jag kunde av dem med. Dessa 2 övningar körde jag hela 10 gånger utan vila mellan. Alltså blev det sammanlagt 100 markryft och 100 skutt i armhävningsposition utan vila! Behöver jag säga att jag höll på att spy?

-Fick någon minuts paus medan Jocke förklarade nästa ”runda” som bestod av 2 nya konditionsövningar. Jocke band ett rep runt min mage och höll sedan emot när jag skulle springa en sträcka (vet ej hur långt)! När jag sprungit den skulle jag direkt ner i armhävningsposition och kicka upp knäna mot magen så snabbt jag kunde i 1 minut innan det var dags att upp och springa igen! Körde 5 varv av båda övningarna utan vila! Behöver jag säga att jag höll på att spy igen?

– Sista rundan bestod av en magövning då Jocke höll fast mina ben och jag gjorde en situp och boxade sedan 2 gånger mot hans händer och sedan ner igen. Fanns inget bestämt antal utan jag gjorde så många tills jag inte orkade göra en enda till(redan på första varvet) och då skulle jag sedan upp och hoppa jämfota åt sidan 10 hopp mellan 2 utsedda punkter och sedan direkt ner och göra situps igen. Körde 5 varv av dessa också! Tyvärr så dog mina höftböjare på 3:e varvet och jag fick då en ny magövning som absolut inte var mindre jobbig, men den tog inte på höftböjarna! AH! Behöver jag säga att jag höll på att spy igen?


Haha Jocke körde totalt slut på mig! Avslutade det hela med välbehövlig stretch av höftböjarna och lite rehab på axeln!

Annons

TRÄNINGSVÄRK IMORGON säger jag bara!

En helt slutkörd WARG 😀

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar