Annons
Annons


DET SVETTIGASTE PASSET PÅ LÄNGE


20140617-084403-31443756.jpg

Svett, svettigare, Wargen!

Den senaste tiden har jag inte alls kännt mig stark. Min kropp och muskler har inte riktigt återhämtat sig från matförgiftningen och feberfrossan jag hade för drygt 1 vecka sedan.

Annons

Det har varit riktigt tungt att träna de senaste gångerna men igår så släppte det. Jag vet inte var det var men jag kände mig som en duracellkanin som bara kunde fortsätta i all evighet. SÅ skön känsla!

Kom väldigt sent till gymmet igår och hade suttit på rumpan hela dagen så kände verkligen för att svettas. SÅ mitt mål med gårdagens träningspass var att svettas så mycket som möjligt och det lyckades jag verkligen med!

1 km löpning

20 air squats

10 smala armhävningar från tårna

15 benfäll

X 6 utan vila

Totalt: 6km löpning, 120 squats, 60 armhävningar och 75 benfäll.

Till detta pass behövs inget gym och perfekt att köra på semestern 😉

 

6 kommentarer till “DET SVETTIGASTE PASSET PÅ LÄNGE”

  1. Hej Ida!
    Jag undrar vad du anser om träningsschemat stronglifts 5×5? Jag är en 15-årig tjej som vill bli stor och stark, tror du att det schemat skulle passa mig i så fall? Tack på förhand!
    Kram

    1. Det skulle absolut passa. Kolla bara så du har rätt teknik i alla övningar innan du lastar på massa vikt. kan vara en bra ide att köra med PT om det finns möjlighet. Kramis

  2. Vad är benfäll och vilken betydelse har antalet set på träningen? När ska man välja ett lägre antal set respektive ett högre? beror det på vilka mål man har?

  3. Körde detta idag, vilket var passande då jag inte hann till gymmet för tiden blev knapp. Superbra och supersvettig

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar