Annons
Annons


DET SÖTASTE JAG SETT!


Igår hade jag lunchdejt med bästa Josefin och hennes lilla valp Moon. För er som följt mig var att små söta hundar är det bästa jag vet. Jag gråter typ varje gång jag ser en liten söt hund och om den dessutom är en valp så dör jag sötdöden alltså! Jag var så lycklig igår att få spendera hela 3 timmar med dessa 2 finisar.

Annons

Här kommer en bildbomb på lilla Moon…

Alltså HUR SÖT?! 

Förutom att gosa med Moon så pratade vi om livet, business, kärlek och massa annat. Blir alltid lika peppad av att träffa en så driven och positiv tjej som Josefin och längtar tills vår nästa dejt. Åt även en jättegod blomkålssoppa. Sedan drog jag gravidkortet och sa att jag ville ha en extra stor macka med avokado + en macka utan pålägg till och pekade på magen 😀 Haha, så snälla som gav mig det!

Ser ni världens lyckligaste tjej här eller! När Mini blir större är en dröm att köpa en sådan liten vovve tillsammans med honom. Det var min högsta önskan när jag var liten men pga. allergi i familjen så fick jag nöja mig med fiskar. Grät många gånger över detta kan jag säga. Men tills Mini blivit större får jag agera hundvakt åt alla vänner med vovvar istället 🙂

15 kommentarer till “DET SÖTASTE JAG SETT!”

 1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ www.saramadeleine.se skriver:

  Älskar valpar och hundar, haft pudel när jag växte upp då jag är allergisk funkade jättebra tills jag flyttade hemifrån. Nu vill både jag och sonen ha hund lutar åt pudel. Har fått allergivaccination så funkar med hundar :).

  1. Jaaa de är ju bara så underbara 🙂 Men visste inte att man kunde få det. Funkar det med alla hundars efter det då?

   1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ www.saramadeleine.se skriver:

    Såg ditt svar nu så svarar :). Absolut det funkar för alla hundar, det heter hyposensstabilsering (osäker på stavningen). Jag fick det genom VCT, eftersom familjen + släkt har hundar kunde jag inte umgås med dem, förutom det var jag extremt allergisk mot gräs, björk och gråbo så kunde inte gå ut under sommarhalvåret. Så fick en tid till Lung & allergikliniken här i Falun. Fick börja med denna sak, den är omfattade men så värt det. Tre år när man tar sprutor var 6 vecka. Men för mig som numera kan sitta på gräsmattan (gick inte förr), borra ner huvudet i hundpäls och gosa med hundar (funkade inte förut, fick astmaanfall och hamnade på sjukhus) är det rena drömmen. Absolut 6 år som bestod av sprutor men idag så glad över att jag gjorde detta :).

 2. Hej Ida! Frågan har inget med inlägget att göra men hoppas det går bra att fråga ändå. Är nybliven vegan och ska beställa B12. Har du någon bra att rekommendera? Vilken är bästa av helhetshälsa och holistic? Kram från Maja

  1. Hej och vad kul att du blivit vägg 🙂 Båda är toppen och lika bra. Jag själv använder Holistics. Kramis

 3. Åh vilken fantastisk fin vovve 😀 Bichon Frisé och Bichon Havanais är också fantastiska allergivänliga hundraser. Men det kanske inte var du som var allergisk? Har alltid velat ha en pomeranian men jobbar så mycket så blir att adoptera misse. Förresten strålar det om dig så mycket 😀 Vackra Ida!

  1. Men åh tack fina du 🙂 Min mormor hade en bichon frisk och den funkade bra. Vissa hundar tål jag ett men tyvärr är det inte så enkelt att jag tål vissa raser eller ej utan det är från hund till hund. Allt beror på vilka proteiner de har i sig. Min dröm är också Pomeranian. Sötaste hunden någonsin och de ser alltid ut att vara så glada 🙂 <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar