Annons
Annons


DET PINSAMMASTE JAG GJORT


♥ Video i samarbete med Bonusway ♥

God morgon älsklingar! Hoppas ni har en fin helg och glad valborg på er. Jag vill bara säga att ni måste se min nya video jag postade idag. Det är något av det pinsammaste jag gjort fast så sjukt kul var det! Jag låtsas nämligen ta studenten för en dag och går runt i Stockholm och gör sjukt jobbiga utmaningar.

Annons

När jag kollar på videon fattar jag inte hur jag vågade? haha. Hoppas ni gillar videon 🙂 Puss, I

6 kommentarer till “DET PINSAMMASTE JAG GJORT”

  1. Hej Ida, för något år sedan gjorde du ju ”hitta träningskompis-inlägg” eller vad man ska kalla dem. Där man kunde kommentera ort och sådär och sen kanske någon nappade på det, kan du inte göra så igen?:)

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar