Annons
Annons


DET HÄR VILL JAG FÖRMEDLA


IMG_3252.JPG

Work out because you love your body, not because you hate it.

question answerHej Ida! Jag är en träningsglad tjej som följer din blogg och jag undrar hur du, som är en känd fitnessikon som många ser upp till, tänker på hur du ser på träning och därmed påverkar andra, vilken bild du vill förmedla av mat, träning och hälsa till andra? Vore jättetacksam för svar!

SVAR: Hej och tack för en bra fråga.

Annons

Jag tänker väldigt mycket på vad för budskap jag sänder ut, vad jag rekommenderar och försöker vara en så bra förebild som möjligt. Det är inte alltid helt lätt och ibland kan formuleringarna bli fel men mitt budskap här på bloggen vill jag alltid ska vara hälsa och glädje. Mat är något jag tycker man ska förknippa med något positivt och som ska ge energi till att leva livet och inte något man förknippar med ångest. Träning är något jag vill att man ska göra för att man älskar sig själv och inte för att man hatar sig själv. Jag vill inspirera människor till att träna för att det är roligt och för att kroppen behöver det och mår bra av det. Att äta bra och nyttig mat för att det ger din kropp näring och energi och inspirera till att det faktiskt går att äta grymt bra och nyttig mat fast den är galet god. Allt handlar om en balans som man hela tiden måste jobba på för att hitta. Jag vill inte bidra till hets utan jag vill uppmuntra till att få folk att träna och äta bra mat för att det är det som kroppen behöver och mår bra av. Ingenting är svart eller vitt utan vi alla har vår eget perfekta sätt att äta, träna och leva på och vår helt egen balans.

Kärlek, I

//English: Question/answer in swedish. Use google translate. 

16 kommentarer | Translate


Annons
Laddar