Annons
Annons


DET HÄR SKULLE JAG VILJA SÄGA TILL 16-ÅRIGA MIG!


DET HÄR ÄR EN RUBRIK ÖNSKAD AV ER.

Jätte många roliga rubriker ni har föreslagit till mig. Här kommer den första jag valt. Det här skulle jag vilja säga till 16-åriga mig…

Lek dig igenom gymnasiet precis som du håller på med och njut av varenda sekund! Dock bör du festa lite mindre på lördagar då du har elitträning med tävlinggruppen på söndagar som innehåller 1,5 timme hård Disco Träning + ett 1,5 timmes pass med styrka och kondition direkt efter. Inte bra för hjärtat att vara bakis! 😉

Sedan skulle ja också undvika att bli ihop med den där hårdrockaren! Även om det var en rolig tid med mycket kärlek så kommer det innebära ett jobbigt efterhängset ex + hennes morsa som ringer din kille och försöker övertala honom att komma tillbaka, många avundsjuka tjejer som vill åt din sjungande rockkille, fyllbråk och svartsjuka. Lägg istället fokus på din dans och ditt tävlande!

Jag vill också berätta att du är väldigt begåvad och med lite extra träning på ditt singelprogram så kommer du tillslut ta guld i högsta klassen i singeldans, så tro på dig själv! Samma tävling kommer du även vinna guld i de högsta klasserna i både par och grupp. Du kommer känna en enorm lycka och du kommer inte ha en aning om att det faktiskt är din sista discotävling som du någonsin gör och att du någon månad senare sitter inlåst i en stor lägenhet i Stockholm/Hammarby Sjöstad och är med i en dokusåpa och tävlar tillsammans med Sean Banan i danstävlingen Floor Filler.

Även om du älskar dans så skulle jag råda dig att överväga att utbilda dig till Dansare. Jag vet att du är målmedveten och har bestämt dig för att komma in på Balettakademien men snälla ta en till funderare. Det kommer vara många år av hårt slit och nedtryckande från lärare. Du kommer gå runt som en zombie med konstant ledvärk och träningsvärk i 3 år och du kommer vara både övertränad och underviktig. Dock så kommer du att lära dig mycket, få massa skinn på näsan, lära känna dig själv och utvecklas till en jätte duktig dansare. Tyvärr så kommer du inte ha så stor nytta av dina danskunskaper då utbildningen har dödat all din dansglädje och en dansares lön kommer aldrig kunna ge dig den ekonomin till det liv du vill leva. Men oroa dig inte om du ändå väljer att gå Balettakademien, du kommer fullt upp med jobb som du kommer att älska och du kommer ha nytta av dansutbildningen på många andra sätt!

Just det VIKTIGT, gå ALDRIG NÅGONSIN och ta klass för Karl & Knut, speciellt inte på sommarkurserna 2009! De kommer trycka ditt högerben ut i en stretch så att din hamstring skadas för resten av din danskarriär och du kommer få lida i många år av det!

Nog pratat om dans… du kommer att vara singel i många år och ha en galen festperiod. Det här är en liten krisperiod då du inte riktigt vet vem du är eller vart du ska, men kör bara! Du kommer under denna period dansa en hel kväll på Hells Kitchen med självaste prins Carl Philip och även få skjuts hem i hans bil och privata chaufför, ha Peter Forsberg som bordsherre och dansa natten lång med honom och även träffa en begåvad låtskrivare. Det är en rolig period då du träffar många nya kontakter så ha kul utan ångest!

Sedan kommer du i stort sett bli nykterist och lägga all fokus på träning och hälsa som du alltid har älskat och brunnit för. Du kommer starta en blogg som kommer ge dig mycket kärlek och möjligheter så sluta aldrig med den! Du kommer också tillslut träffa en underbar kille som är lika konstig som dig så var inte så svårt utan tacka ja till den där daten 30 okt 2010! 😉

Jo, sedan vill jag också råda dig till att göra dig av med alla vänner som tar energi från dig. Håll dig till de du får något tillbaka av istället. Annars så vill jag bara säga ha så kul för du kommer ha många spännande och roliga år med fullt ös medvetslös framför dig!

Ida 16 år.

Annons

 

 

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar