Annons
Annons


DET HÄR RÄDDADE GÅRDAGES FOTOGRAFERING


Igår var jag och fotade bilder till det nya gymmet jag har börjat jobba på. Känns så kul att ha hamnat på ett ställe där jag är omringad med så mycket kunskap. Kommer berätta mer om det snart.

Hade inte riktigt hunnit förbereda mig på fotografering då mitt

Annons

hår var skitigt, benen var håriga och kroppen genomskilnigt vit. För att sammanfatta det så kände jag inte att jag var på mitt livs topp 😀 haha. I dessa situationer så känns det bra att skönhetsprodukter finns! Det blev långbyxor som dolde håret på benen, torrshampo i håret och St Tropez nya Instant tan Lotion som fixade brännan. Bara att smörja på så blir man brun direkt och sedan duschar man av det.

Var i alla fall superkul att plåta och ser fram emot att se resultatet.

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar